Uitgebreide collectie aan voordelige vloeren bij De Knoest

Voordelige vloerspecialist

Wilt u het interieur van uw huis een make-over geven? Bij De Knoest in Heerhugowaard vindt u een uitgebreide collectie aan voordelige vloeren. Voordelige vloeren in s’werelds mooiste houtsoorten zoals Amerikaans eiken, Frans eiken, Grenen, Essen, Hard Maple, Brown Maple en Jatoba. Omdat wij het hout voor onze vloeren zelf ruig en kunstmatig gedroogd inkopen en daarna laten schaven, kunnen wij de vloeren voor een voordelige prijs aan de man brengen. Bij ons vindt u ook voordelige rest partijen.

Voordelige vloeren van De Knoest

Houten vloeren hebben wij in massief parket en lamel parket. Wij hebben de prachtige en veelzijdige tapis vloeren, dit zijn traditionele parketvloeren gemaakt van dunne plankjes van 6 tot 10 mm dik en tot wel 14 cm breed. Deze kunnen in verschillende patronen gelegd worden zoals de visgraat, reuze visgraat en de strokenvloer. Laminaat verkopen wij in alle soorten, maten en prijzen. In onze sfeervolle showroom worden alle vloeren groot gepresenteerd, zodat u meteen een beeld krijgt hoe het er bij u thuis uit zal zien.

Vloeren leggen en behandelen

Onze ervaren leggers kunnen uw vloer leggen en behandelen. Bent u een doe-het-zelver, dan geven wij u graag advies over de legmethode geschikt voor uw vloer en persoonlijke woonsituatie. Een oude vloer knappen wij graag voor u op, zodat hij weer egaal wordt en glanst als een nieuwe.