De Knoest: leverancier van voordelige parket vloeren in Heerhugowaard

Parket verfraait uw huis

Bent u op zoek naar deskundigheid op het gebied van parket vloeren in Heerhugowaard? Breng dan een bezoek aan de sfeervolle showroom van De Knoest in Heerhugowaard. Parketvloeren, laminaat en een compleet assortiment vloerbedekking, gordijnen en vitrages vindt u bij ons. Parket is een natuurproduct en straalt warmte en gezelligheid uit. Parket vloeren zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.

Lamel parket en massief parket

In onze showroom in Heerhugowaard vindt u parket vloeren in lamel parket en massief parket. Lamel parket komt kant-en-klaar geolied of gelakt uit de fabriek. Het is eenvoudig zelf te leggen en heeft een geringe werking. Massief parket is gefabriceerd uit één en dezelfde houtsoort. Het hout is kunstmatig teruggedroogd zodat deze goed is afgestemd op de gemiddelde luchtvochtigheid in Nederland.

Parketvloeren laten leggen

De Knoest in Heerhugowaard legt ook parket vloeren aan. Wij hebben langer dan 10 jaar ervaring in het leggen van parket en laminaat vloeren. Wij zijn erkend lid van de Centrale Branche Vereniging Wonen en bieden u kwaliteitsvloeren. Bij het leggen van uw parket vloeren werken wij uitsluitend met lak, lijm en olie van de hoogste kwaliteit. Indien u uw parket vloer zelf wilt aanleggen, geven wij u hiervoor de juiste adviezen.