De Knoest: voor het grootste assortiment massieve vloeren in Heerhugowaard

Vloerspecialist in Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een leverancier van massieve vloeren in Heerhugowaard?
De Knoest BV is gevestigd in Heerhugowaard en levert de mooiste massieve vloeren van de beste kwaliteit. In onze sfeervolle showroom kunt u op uw gemak een keus doen uit onze collectie massieve vloeren. U vindt er massief houten vloerdelen van onder andere Amerikaans eiken, Frans eiken, Grenen, Essen, Hard Maple en Brown Maple. In onze showroom in Heerhugowaard vindt u naast massieve vloeren ook laminaat en lamelparket.

De voordelen van massieve vloeren

Een massief houten vloer heeft een unieke uitstraling, die het interieur van uw huis een persoonlijk tintje geeft. Een houten vloer is geschikt voor elke stijl, zowel modern als klassiek. Bovendien is een houten vloer onderhoudsvriendelijk. U kunt er jarenlang van genieten. Na verloop van tijd kunt u de vloer opnieuw schuren en behandelen, waardoor hij weer mooi glanst.

Ervaren vloerleggers

Een houten vloer kan zwevend gelegd of vast verlijmd worden. Een vloer zwevend leggen is goedkoop en u kunt hem bij het verhuizen ook meenemen. Massieve vloerplanken worden meestal door en door verlijmd op een spaanplaat ondervloer. De Knoest in Heerhugowaard legt massieve vloeren op deskundige wijze en binnen de afgesproken tijd. Een vastgelijmde vloer klinkt minder hol en u kunt hem leggen in ruimtes breder dan 7 meter.