De Knoest: het grootste assortiment houten vloeren in Heerhugowaard

Houten vloer kopen

Wilt u graag een houten vloer? Kies dan uit de collectie houten vloeren van De Knoest in Heerhugowaard. In onze showroom in Heerhugowaard zijn onze houten vloeren groot gepresenteerd, zodat u een idee heeft over hoe het er bij u thuis uit zal zien. In onze uitgestalde collectie in Heerhugowaard vindt u houten vloeren in lamel parket en massief parket.

Een houten vloer leeft

Een houten vloer straalt warmte uit en heeft een neutrale kleur, waardoor het bij elk interieur past. Elke plank is anders, dus uw vloer blijft boeien. Een houten vloer is bovendien warmte-isolerend en gemakkelijk schoon te houden. Als u de vloer goed onderhoudt, kan hij een leven lang mee. U kunt hem om de zoveel tijd opnieuw laten schuren, lakken en oliën, zodat het weer zijn originele glans terugkrijgt.

De Knoest en houten vloeren

De houten vloeren van De Knoest in Heerhugowaard zijn voordelig geprijsd. Dit komt doordat wij het hout zelf ruig en kunstmatig gedroogd inkopen en daarna laten schaven. Wij leggen uw vloer op efficiënte wijze en binnen afgesproken tijd. Zo geniet u binnen no time van een prachtige houten vloer!