Houten vloeren zijn onze passie. Persoonlijk en eerlijk advies, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij verkopen niet alleen houten vloeren, we verzorgen ook het leggen, afwerken en onderhouden. Met meer dan 20 jaar ervaring!

De Knoest Houten Vloeren biedt u verschillende producten die aansluiten bij uw specifieke woonidee├źn. In ons uitgebreid assortiment vindt u massieve vloerdelen, tapis vloeren, lamelparket en laminaat. Sfeervol, duurzaam en van prachtige kwaliteit. Tevens bieden wij een kompleet assortiment vloerbedekking, gordijnen, vitrages en zonwering aan. Wij assisteren u graag bij het kiezen van een vloer met een passende kleur en uitstraling.

Wij bieden u vloeren vervaardigd uit de mooiste houtsoorten ter wereld. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende houtsoorten die wij bieden.

Een houten vloer kan zwevend gelegd of vast verlijmd worden. Hier vindt u informatie over de verschillende legmethodes. Wij adviseren u graag over de juiste legmethode geschikt voor uw persoonlijke situatie.

Dit betekent een goede service en een gunstige garantie op vloeren van hoge kwaliteit.