Verouderde vloeren bestaan uit kunstmatig verouderde en/of verkleurde vloerdelen. Er ontstaat dan, net zoals bij de planken en vloeren van honderden jaren oude kloosters en kastelen, een authentieke look en uitstraling, een ruig maar warm gevoel

Bang zijn voor een kras of deuk in uw houten vloer hoeft niet meer. De verouderde houten vloer heeft die van nature al. Van dagelijkse leefsporen merkt u niets, verouderde houten vloeren zijn zorgeloze vloeren. Ze hoeven zelfs nooit geschuurd te worden. Dat zou alleen maar de kunstmatig aangebrachte beschadigingen wegwerken. Verouderde houten vloeren zijn heel geschikt voor restaurants, winkels en caf├ęs en worden steeds vaker ook in woningen toegepast.

Wij leveren verouderde vloeren gemaakt van massieve planken, lamelplanken of in de vorm van tapisvloeren.

Bij deze verouderde vloeren wordt het vloerdeel, nadat deze geschaafd, is op een specifieke manier verouderd. Ook is het mogelijk vloeren te leveren die op een oude eikenvloer lijken, door de juiste combinatie van kwaliteit en afwerking.

Om de vloerdelen net ietsje meer uitstraling te geven, maken we gebruik van speciale houten vloeren olie. De verwering van de vloer wordt daardoor extra geaccentueerd, dat versterkt de ‘eeuwenoude’ uitstraling extra.