De Knoest: specialist in het leggen van houten vloeren

Professioneel vloeren laten leggen

Wilt u dat uw houten vloer op professionele wijze wordt gelegd? De Knoest heeft al 10 jaar ervaring in het leggen van houten vloeren. Bij het leggen van houten vloeren, maken wij gebruik van de beste ondervloeren, lijm, lak, olie etc. De doe-het-zelf’er kan bij ons ook terecht voor uitgebreide leginstructies.

Zwevend versus vast verlijmd leggen

Houten vloeren kunnen wij zwevend leggen of vast verlijmen. Een houten vloer zwevend leggen heeft een lagere aanschafprijs en is eenvoudig zelf te leggen. Eventueel kunt u de vloer meenemen bij het verhuizen. Zwevend leggen kan echter vanwege de werking van het hout maar tot een kamerbreedte van 6 meter. Bovendien kan de vloer lichtjes kraken. Een houten vloer verlijmd leggen is ideaal indien er een stille vloer gewenst is. De werking van een verlijmde vloer is minder dan bij een zwevende vloer. De nadelen zijn dat de aanschafprijs hoger ligt en dat zo een vloer moeilijker zelf te leggen is.

Uitgebreid assortiment

Naast houten vloeren leggen en behandelen, bieden wij u een uitgebreid assortiment massieve vloerdelen, lamelparket en laminaat. Onze producten zijn sfeervol, duurzaam en van superieure kwaliteit.