Voor de mooiste houten vloeren in Noord-Holland: De Knoest

Houten vloeren van De Knoest

Wilt u een houten vloer aanschaffen? Kom dan een keuze doen uit een uitgebreid assortiment houten vloeren van ons vloerbedrijf met de mooiste en voordeligste vloeren in Noord-Holland. De Knoest heeft al langer dan 10 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren. Onze vestiging in Noord-Holland presenteert houten vloeren in het groot, zodat u de vloer kunt visualiseren bij u thuis.

De mooiste houtsoorten

De Knoest in Noord-Holland verkoopt houten vloeren in lamel- en massiefparket uitvoeringen. Ze zijn vervaardigd uit de mooiste houtsoorten ter wereld, waaronder:

  • Amerikaans en Frans eiken

  • Grenen

  • Noten

  • Jatoba

  • Purperhart

Massieve planken zijn te verkrijgen in diktes van 20 mm en tot een breedte van wel 26 cm. Het hout is kunstmatig teruggedroogd zodat deze goed is afgestemd op de gemiddelde luchtvochtigheid in Nederland. Lamel planken kunnen wij leveren van 15 cm tot wel 26 cm breed in diverse selecties. Lamel planken hebben als voordeel dat zij een geringe werking hebben.

Houten vloeren laten leggen

De Knoest in Noord-Holland legt houten vloeren op vakkundige wijze. Wij hebben een jarenlange ervaring en bieden u gunstige garanties, aangezien wij erkend lid zijn van Centrale Branche Vereniging Wonen. Houten vloeren kunnen zwevend gelegd of vast verlijmd worden. Wij lichten u graag in over de legmethode geschikt voor uw situatie. De doe-het-zelvers kunnen ook uitgebreide legadviezen bij ons inwinnen.