Een ruime sortering massieve vloeren in Noord-Holland bij De Knoest

Vloerdeskundige in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een leverancier van massieve vloeren in Noord-Holland? Bij De Knoest in Noord-Holland vindt u massieve vloeren van de mooiste houtsoorten. Wij kopen het ruige en kunstmatig gedroogd hout op en schaven het daarna zelf. Daarom kunnen wij de voordeligste massieve vloeren in Noord Holland aanbieden. Wij zijn erkend lid van de Centrale Branche Vereniging Wonen. Dit betekent dat wij alleen kwaliteitsvloeren leveren en goede garanties geven.

De mooiste houtsoorten

Wij leveren vloerdelen van verschillende houtsoorten die op brede maat leverbaar zijn. Enkele houtsoorten die wij leveren zijn:

  • Amerikaans en Frans eiken

  • Jatoba

  • Zwarte Kabbes

  • Purperhart

  • Hard Maple

Bij ons kunt u planken bestellen tot een breedte van wel 26 cm. De dikte van onze planken is 20 mm en rondom zijn ze voorzien van een mes en groef. Het hout is kunstmatig teruggedroogd zodat deze goed is afgestemd op de gemiddelde luchtvochtigheid in Nederland.

Andere vloersoorten

Naast massieve vloeren, biedt onze showroom in Noord-Holland ook lamelparket en laminaat. Heel mooi zijn ook onze tapisvloeren, die in verschillende patronen gelegd kunnen worden zoals de strokenvloeren en het visgraatparket.