De Knoest is leverancier van voordelige vloeren in Heerhugowaard

Nieuwe vloer kopen?

Bij De Knoest in Heerhugowaard vindt u voordelige laminaat vloeren. In onze sfeervolle showroom in Heerhugowaard zijn deze voordelige vloeren groot uitgestald, zodat u meteen een idee krijgt hoe het er bij u thuis uit zal zien. In onze uitgestalde collectie in Heerhugowaard vindt u voordelige laminaat vloeren in alle soorten, maten en prijzen.

Gebruiksvriendelijk en voordelig

Laminaat is voordelig vanwege het feit dat het in een handomdraai gelegd wordt. Als u het zelf doet geniet u extra voordeel, omdat u geen arbeidskosten hoeft te betalen. Mocht u het niet zien zitten om een laminaat vloer zelf te leggen dan doen onze ervaren vloerleggers dat graag voor u. Bij laminaat kunt u kiezen uit diverse designs, van klassieke houtdesigns tot trendy tegeldesigns.

Andere vloersoorten

In onze showroom in Heerhugowaard vindt u ook voordelige vloeren van hout. Doordat wij het hout zelf ruig en kunstmatig gedroogd inkopen en daarna laten schaven kunnen wij het voordelig aanbieden. Houten vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in massieve planken en lamelparket.