Home Laminaat
Laminaat Afdrukken E-mail

 

 


 

De Knoest houten vloeren Heerhugowaard biedt mooi en duurzaam laminaat, die bovendien voordelig is geprijsd. Wij hebben laminaat in de prijsklasse van 7,50 t/m 43,00 per m². U kunt kiezen uit diverse prachtige ontwerpen, van een klassiek houtdesign tot trendy tegeldesign. Ons aanbod biedt meer dan 250 soorten laminaat.

 

Laminaat: gebruiksgemak en service

Ons laminaat kenmerkt zich door het ultieme gebruiksgemak. Het leggen van de vloer is in een handomdraai gebeurd. Mocht u het niet zien zitten om laminaat zelf te leggen, dan kunnen onze ervaren vloerenleggers dat natuurlijk voor u doen.

 

 

Laminaat in appartementen

Laminaat is uitstekend geschikt om in appartementen te leggen, mits de juiste ondervloer wordt gebruikt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ondervloeren die getest zijn door TNO. Deze ondervloeren geven een geluidsreductie tot 10DB. Wij leveren desgewenst een test rapport bij de vloer zodat u deze altijd kan overleggen.

 

Laminaat en tik geluid

Veel mensen vinden dat laminaat een tikkend geluid geeft als er overheen gelopen wordt. Wij bieden u de oplossing voor een stille ondervloer. Wij kunnen u dit laten horen in onze sfeervolle showroom. Hier hebben wij 50 m2 laminaat gelegd op deze stille ondervloer. Kom dus gerust langs om een test te doen.

 

Wij zijn leverancier van de volgende merken laminaat:

Berry Floor, Balterio, Solidfloor, Meister